Ziekenhuis schoonmaak

In een ziekenhuis verblijven doet niemand voor zijn of haar plezier. Maar een verblijf in het ziekenhuis hoeft niet per se een negatieve ervaring te zijn. Door goed voor patiënten te zorgen, laat uw ziekenhuis een professionele en positieve indruk achter. Een schone kamer of behandelruimte speelt daarin een grote rol. Om die reden is ziekenhuis schoonmaak een belangrijk aandachtspunt voor u.

Veiligheid tijdens ziekenhuis schoonmaak

Meeuwenplaat is net als u scherp op constante kwaliteit. Al onze aanpakkers zijn op de hoogte van protocollen en innovaties op het gebied van hygiëne omtrent ziekenhuis schoonmaak. Veiligheid is één van onze belangrijkste prioriteiten tijdens ziekenhuis schoonmaak.

Ziekenhuis schoonmaak met het oog op gastvrijheid

Wij zijn er niet alleen voor u, maar ook voor uw patiënten. Samen met u streven we ernaar uw patiënten een positieve beleving te geven van het ziekenhuis. Door onze gastvrijheid zetten wij net dat stapje verder. Een lach of een knikje is net dat wat uw patiënten met een meer tevreden gevoel naar huis doet gaan. 

Maatwerk ziekenhuis schoonmaak

Omdat zorg 24/7 doorgaat, zijn wij er wanneer u dat van ons verwacht. De schoonmaak van ziekenhuizen is een continu proces. Juist daarom staan wij voor u klaar met maatwerk. Wij doen meer dan schoonmaken, we leven ons in in uw vraag, bedrijf en behoeften. Zo kunnen we onze manier van ziekenhuis schoonmaak maximaal op uw wensen afstemmen.

Kiest u ook voor onze ziekenhuis schoonmaak?

Wilt u zeker zijn van kwaliteit, kies dan voor de ziekenhuis schoonmaak van Meeuwenplaat. Tijdens een telefoongesprek of persoonlijke afspraak vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Bel naar 0181 - 297 000 voor meer informatie of vul ons contactformulier in.

Ziekenhuis schoonmaak

Kinderopvang Smallsteps

Karin kwam in haar zoektocht naar een professioneel en tegelijkertijd persoonlijk schoonmaakbedrijf terecht bij Meeuwenplaat.

lees meer over de samenwerking met Karin

Maak een afspraak Met een van onze adviseurs

Vraag meer info aan Over onze diensten en tarieven