Schoonmaakbedrijf Dordrecht

Meeuwenplaat is een schoonmaakbedrijf met een verfrissende kijk op schoonmaak. Geen uitdaging is ons daarbij te groot. Van kantoren waar hooguit wat kruimels op de vloer liggen en koffievlekken op de bureaus te vinden zijn tot aan bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie waarbij hygiëne een absolute vereiste is. Wij hebben voor elke schoonmaakklus de perfecte aanpak in huis.

Dienstverlening van ons schoonmaakbedrijf in Dordrecht

Al vele jaren bieden wij als schoonmaakbedrijf in Dordrecht onze dienstverlening aan op basis van totale ontzorging. U heeft dus nergens omkijken naar, want wij nemen alles voor u in handen. Uitblinken doen wij namelijk overal en vooral op het gebied van onderstaande diensten:

  • dagelijkse schoonmaak
  • periodieke schoonmaak
  • eenmalige schoonmaak
  • specialistisch onderhoud
  • glasbewassing
  • levering schoonmaakproducten
  • koffieservice en schoonmaak

Kwaliteiten van ons schoonmaakbedrijf 

We zijn erg benieuwd naar uw bedrijf en de mensen die er werken. Ook horen we graag wat u zoekt in een schoonmaakbedrijf in Dordrecht. Wij zijn namelijk een betrouwbare partner die persoonlijke matches maakt tussen schoonmaker en bedrijf. Zo bent u zeker van het beste resultaat voor uw schoonmaakklus. We hanteren daarbij concurrerende tarieven.

Mag ons schoonmaakbedrijf voor u aan de slag in Dordrecht?

Kan één van onze aanpakkers iets voor u betekenen, dan horen we daar met alle plezier meer over. Wij werken in kantoren, de industrie, de medische sector, sportcomplexen en nog veel meer. We informeren u graag over de dienstverlening die wij u bieden. Vul ons contactformulier in voor meer informatie of geef ons een belletje op 0181 - 297 000.

Schoonmaakbedrijf Dordrecht

Europees Massagoed Overslagbedrijf (EMO) BV

Menno was op zoek naar een betrouwbare partner die een constante kwaliteit aflevert. Die vond hij in Meeuwenplaat!

lees over de samenwerking met Menno

Maak een afspraak Met een van onze adviseurs

Vraag meer info aan Over onze diensten en tarieven