Kantoor schoonmaak

Wij hebben veel klanten in ons bestand, een groot gedeelte hiervan bestaat uit kantoren. Een schoon kantoor is een groot goed. Het is namelijk de plek waar uw medewerkers een groot deel van hun tijd doorbrengen. Kantoorschoonmaak moet dan ook optimaal zijn!

Hygiëne voor kantoorschoonmaak

Toetsenborden, toiletruimten, telefoons en deurknoppen: stuk voor stuk een bron aan bacteriën. Houdt u uw kantoor niet goed schoon, dan is de kans op een griepepidemie groter dan bij een schoon kantoor. Kies voor de kantoorschoonmaak van Meeuwenplaat. Want gezonde werknemers zijn een gezond bedrijf. Duurzaamheid is voor ons eveneens erg belangrijk.

Discretie tijdens kantoorschoonmaak

Een kantoor schoonmaken is meer dan een stukje service. U vertrouwt ons uw kantoor toe en wij begrijpen dat daar een bepaalde verantwoordelijkheid bij komt kijken. Wij kunnen u met een gerust hart melden dat al onze schoonmakers werken volgens onze gedragscode. Zo zijn wij niet alleen een schone, maar ook een betrouwbare partner voor kantoorschoonmaak. 

Kantoorschoonmaak is maatwerk

Wij weten dat geen kantoor hetzelfde is en iedere unieke klant vraagt om een andere aanpak in schoonmaken. Uw medewerkers zijn niet allemaal tegelijkertijd en op dezelfde tijdstippen aanwezig. Daarom stemmen wij onder andere onze werktijden voor kantoorschoonmaak af op die van u. Zo zorgen we ervoor dat uw werk nooit onder het onze lijdt.

Meer weten over kantoorschoonmaak?

We begrijpen het als u nog vragen heeft over kantoorschoonmaak en zijn benieuwd naar wat u wilt weten. Stuur ons uw vraag via het contactformulier of bel ons op 0181 - 297 000. Met alle plezier vertellen we u meer over onze dienstverlening en tarieven.

Kantoor schoonmaak

APM Maasvlakte II

‘APM Terminals Maasvlakte II BV maakt sinds 2013 gebruik van de diensten van Meeuwenplaat. Meeuwenplaat is een flexibele organisatie welke kwaliteit zeer hoog in het vaandel heeft. De medewerkers van Meeuwenplaat zijn vaste gezichten binnen onze terminal welke wij zien als collega’s. De vriendelijke toon en niveau van service zorgt voor een goede relatie.’

Lees meer over de samenwerking met Nathalie

Maak een afspraak Met een van onze adviseurs

Vraag meer info aan Over onze diensten en tarieven